Scroll Top
OTKUP NEKRETNINA - kupujemo kuće, stanove zemljišta , poslovne prostore
brze procjene i isplate

OTKUP ZEMLJIŠTA

  • Kupujemo građevinska zemljišta
brze procjene i isplate
OTKUP
ZEMLJIŠTA
Kupujemo građevinska
i poljoprivredna
zemljišta

OTKUP ZEMLJIŠTA

Prodajte zemljište u tri jednostavna koraka

Zatražite ponudu

Jednostavno zatražite neobaveznu procjenu i ponudu za otkup zemljišta koje prodajete putem upitnika ili nas nazovite na tel:  099 5000 900.

Dobijanje ponude

U roku 48 sati, nakon pregleda, poslat ćemo vam ponudu za otkup zemljišta i druge prodajne opcije koje možete izabrati. Ponuda je neobavezna.

Prihvaćanje ponude

Prihvaćanjem ponude, kupoprodaja zemljišta obavlja se brzo i sigurno. Isplata se vrši odmah. Sami odredite rokove za prodaju i ostale uvjete.

Kupujemo zemljišta brzo i jednostavno

OTKUP ZEMLJIŠTA-1
otkup zemljišta

Proces putem kojeg vršimo otkup zemljišta je brz i jednostavan. Uglavnom kupujemo građevinska  zemljišta. Zatražite neobaveznu ponudu za otkup zemljišta koja uključuje besplatne konzultacije oko svih upita. Ako vam naša ponuda za kupnju bude odgovarala dogovorit ćemo posjet da bi zajednički definirali sve uvjete. Slobodno se informirajte o vrijednosti vašeg zemljišta. Invesko Pro kao kupac zemljišta pokrenut je s namjerom da prodavačima koji prodaju svoje nekretnine pruži brzu, praktičnu i pouzdanu uslugu otkup zemljišta koje bi inače oglašavali i prodavali mjesecima pa i duže.

Prednosti usluge otkup zemljišta

U Invesko Pro specijalizirani smo kao kupci za brzi otkup zemljišta koji nam se nude i najučinkovitije smo rješenje za prodavače koji žele brzo prodati svoje zemljište. Ponosimo se svojom sposobnošću da možemo čitav proces kupnje to jest otkup zemljišta obaviti za samo par dana ako to želite i uvjeti dopuštaju te lokaciji samog zemljišta. Slobodno se raspitajte da li na vašem području otkupljujemo zemljišta. 

 

OTKUP ZEMLJISTA-2
otkup zemljišta
Zašto prodati zemljište Invesko Pro?

Prosječno vrijeme potrebno da se proda zemljište putem klasičnih pristupa kao što bi bilo preko raznih agencija i oglasnika je od par mjeseci a često se produžuje preko godine dana pa i duže, s tim da je građevinsko zemljište cjenovno dobro pozicionirano. Taj rok je za mnoge prodavače jednostavno predug. Zato nudimo otkup zemljišta kao brži način prodaje. Jedan od načina je da obavite otkup zemljišta to jest kupoprodaju direktno s nama i odmah. Isplata se vrši odmah. Dinamika kupoprodaje ovisit će o vašim potrebama, preseljenju i ostalim faktorima.

otkup zemljišta

Prednosti koju ostvarujete ako prodajete zemljište putem Invesko Flex prodajne usluge

Postoje mnoge prednosti korištenja naše usluge, a najočitija je brzina.

Brzom prodajom novac dobivate odmah. Na raspolaganju vam je u roku od 24h.

Veliko iskustvo s kupoprodajama daje nam stručnost za rješavanje najkompliciranijih postupaka kod otkupa zemljišta.

Nudimo pomoć i rješenja kod pravnih statusa, sporova, zatvaranja tereta, dugovanja, dioba, suvlasništva i ostalih stanja koje otežavaju prodaju to jest otkup zemljišta.

Stanje zemljišta nije važno, kupujemo sve, neuređenih pa do uređenih

Tražimo najbolje rješenje za vaše zemljište, a sve u cilju što bržeg obavljanja kupoprodaje.

Želite bolju ponudu?

Prodaja putem Invesko Flex prodajne usluge

Ako vam se ne žuri prodati svoje zemljište te vam vrijeme nije odlučujući  faktor ili vam ponuda nije odgovarala, želite li možda probati dobiti bolju ponudu za otkup zemljišta? Možete pokušati prodaju putem nas tako da Vam pronađemo dobrog kupca ili investitora koji bi ponudio cijenu za otkup zemljišta višu od uobičajene, to jest koja bi odgovarala Vama.

Prednosti koju ostvarujete ako prodajete zemljište putem Invesko Flex prodajne usluge

KVALITETA I INOVATIVNOST

Naša prodajna usluga po kvaliteti nadmašuje sve ostale poznate sisteme prodaje. Objedinjuje sve pristupe , od pravnih pa do materijalnih a sve u svrhu postizanja povećane vrijednosti vašeg zemljišta. Uređeno zemljište privlači kupce. Neuređeno odbija. U svakom slučaju ako vam se žuri, uvijek se možete koristiti Invesko Express Cash ponudom putem koje možete odmah obaviti otkup zemljišta to jest prodaju.

Možemo Vam pomoći da kupite stan, kuću, zemljište po povoljnoj i konkurentnoj cijeni

Želite li kupiti nekretninu koja je kvalitetna a istovremeno ima povoljnu cijenu? Invesko Pro može Vam pomoći da ostvarite osjetne uštede. Istovremeno da za ponuđenu cijenu dobijete i adekvatnu kvalitetu.

Opišite nam slobodno kakvu nekretninu želite. Mi Vam možemo i želimo u tome pomoći.

ZATRAŽITE PONUDU! ILI NAS JEDNOSTAVNO KONTAKTIRAJTE

    Dopušteni formati su: JPEG, JPG, PNG, WORD i PDF maksimalne veličine do 5MB
    (Molimo rezultat upišite u kolonu ispod da niste robot)