Scroll Top
OTKUP NEKRETNINA - kupujemo kuće, stanove zemljišta , poslovne prostore
brze procjene i isplate
OTKUP NEKRETNINA
  • kuća, stanova, zemljišta
  • poslovnih prostora
  • ostalih nekretnina
brze procjene i isplate
OTKUP
NEKRETNINA
kuća, stanova,
zemljišta,
poslovnih prostora,
ostalih nekretnina

OTKUP NEKRETNINA

Prodajte svoju nekretninu u tri jednostavna koraka

Zatražite ponudu

Jednostavno zatražite neobaveznu procjenu i ponudu za otkup nekretnina koje prodajete putem upitnika ili nas nazovite na tel:  099 5000 900.

Dobivanje ponude

U roku 48 sati, nakon pregleda, poslat ćemo vam ponudu za otkup nekretnina i druge prodajne opcije koje možete izabrati. Ponuda je neobavezna.

Prihvaćanje ponude

Prihvaćanjem ponude, kupoprodaja nekretnine obavlja se brzo i sigurno. Isplata se vrši odmah. Sami odredite rokove za prodaju i ostale uvjete.

Kupujemo nekretnine brzo i jednostavno

Finishing to successful deal of real estate, Broker and client shaking hands after signing contract approved application form, concerning mortgage loan offer for and house insurance.
OTKUP NEKRETNINA

Proces putem kojeg vršimo otkup nekretnina je brz i jednostavan. Zatražite neobaveznu ponudu za otkup nekretnina koja uključuje besplatne konzultacije oko svih upita. Ako vam naša ponuda za kupnju bude odgovarala dogovorit ćemo posjet da bi zajednički definirali sve uvjete. Slobodno se informirajte o vrijednosti vaše nekretnine. Invesko Pro kao kupac nekretnina pokrenut je s namjerom da prodavačima koji prodaju svoje stanove, kuće, zemljišta, poslovne prostore i ostalo pruži brzu, praktičnu i pouzdanu uslugu otkup nekretnina koje bi inače oglašavali i prodavali mjesecima pa i duže.

Prednosti usluge otkup nekretnina

U Invesko Pro specijalizirani smo za brzi otkup nekretnina koje nam se nude i najučinkovitije smo rješenje za prodavače koji žele brzo prodati svoju nekretninu. Ponosimo se svojom sposobnošću da možemo čitav proces kupnje to jest otkup nekretnine obaviti za samo par dana ako to želite i uvjeti dopuštaju.

OTKUP NEKRETNINA-4
OTKUP NEKRETNINA-3
Zašto prodati svoju nekretninu Invesko Pro?

Prosječno vrijeme potrebno da se proda nekretnina putem klasičnih pristupa kao što bi bilo preko raznih agencija i oglasnika je od par mjeseci a često se produžuje preko godine dana pa i duže, s tim da je nekretnina cjenovno dobro pozicionirana. Taj rok je za mnoge prodavače jednostavno predug. Zato vlasnicima nekretnina nudimo brži način prodaje. Jedan od načina je da obavite otkup nekretnine to jest kupoprodaju direktno s nama i odmah. Isplata se vrši odmah. Dinamika kupoprodaje nekretnine ovisit će o vašim potrebama, preseljenju i ostalim faktorima.

otkup nekretnina

Korištenje usluge otkup nekretnina ima puno prednosti, ovo su neke od njih:

Brzom prodajom novac dobivate odmah. Na raspolaganju vam je u roku od 24h.

Veliko iskustvo s kupoprodajama daje nam stručnost za rješavanje najkompliciranijih nekretnina.

Nudimo pomoć i rješenja kod pravnih statusa, sporova, zatvaranja tereta, dugovanja, dioba, suvlasništva i ostalih stanja koje otežavaju prodaju to jest otkup nekretnina.

Stanje nekretnine nije važno, kupujemo sve, od novogradnji pa do stanova za renoviranje.

Tražimo najbolje rješenje za vašu nekretninu, a sve u cilju što bržeg obavljanja kupoprodaje.

Želite bolju ponudu?

Prodaja putem Invesko Flex prodajne usluge

Ako vam se ne žuri prodati svoju nekretninu te vam vrijeme nije odlučujući  faktor ili vam ponuda nije odgovarala, želite li možda probati dobiti bolju ponudu za otkup nekretnina? Možete pokušati prodaju putem nas tako da Vam pronađemo dobrog kupca ili investitora koji bi ponudio cijenu za otkup nekretnine višu od uobičajene, to jest koja bi odgovarala Vama.

Prednosti koju ostvarujete ako prodajete nekretninu putem Invesko Flex prodajne usluge

KVALITETA I INOVATIVNOST

Naša prodajna usluga po kvaliteti nadmašuje sve ostale poznate sisteme prodaje. Objedinjuje sve pristupe, od pravnih pa do materijalnih a sve u svrhu postizanja povećane vrijednosti nekretnine. Uređena nekretnina privlači kupce. Neuređena odbija. U svakom slučaju ako vam se žuri, uvijek se možete koristiti Invesko Express Cash ponudom putem koje možete odmah obaviti otkup nekretnine to jest prodaju.

Možemo Vam pomoći da kupite stan, kuću, zemljište po povoljnoj i konkurentnoj cijeni

Želite li kupiti nekretninu koja je kvalitetna a istovremeno ima povoljnu cijenu? Invesko Pro može Vam pomoći da ostvarite osjetne uštede. Istovremeno da za ponuđenu cijenu dobijete i adekvatnu kvalitetu.

Opišite nam slobodno kakvu nekretninu želite. Mi Vam možemo i želimo u tome pomoći.

ZATRAŽITE PONUDU! ILI NAS JEDNOSTAVNO KONTAKTIRAJTE

    Dopušteni formati su: JPEG, JPG, PNG, WORD i PDF maksimalne veličine do 5MB
    (Molimo rezultat upišite u kolonu ispod da niste robot)