Scroll Top
OTKUP NEKRETNINA - kupujemo kuće, stanove zemljišta , poslovne prostore
JAMSTVO NAJBOLJE CIJENE

EKSKLUZIVNA PRODAJA
NEKRETNINA

EKSKLUZIVNA PRODAJA
NEKRETNINA
Ekskluzivna prodaja nekretnina
ESKLUZIVNA PRODAJA NEKRETNINE-1
Pravo rješenje za uspješnu prodaju
vaše nekretnine!

Prodajom nekretnine putem ugovora o ekskluzivnom zastupanju u zajedničkom pothvatu, dobivate puno prednosti i benefita nego oglašavanjem nekretnine u više agencija. Uspješna, dubinska i pravilna prezentacija nekretnine je moguća samo na ovakav način.

Ekskluzivnom prodajom Vaša nekretnina dobiva na vrijednosti i privlačnija je kupcima. Znaju da dobivaju profesionalan i ozbiljan postupak prodaje u kojem se stvara pozitivan odnos bez nepoznatih čimbenika.

Uvriježeno je mišljenje kod prodavatelja nekretnine da će oglašavanjem u više agencija postići bržu prodaju svoje nekretnine. Nažalost, to je u globalu kriva percepcija i u konačnici donosi samo otežanu prodaju.

Uglavnom donosi zbunjenost među potencijalne kupce zato što se nekretnina oglašava pod različitim cijenama te je svaka agencija drugačije prezentira sukladno dinamici svoga rada. Tako se stvara kontraefekt koji negativno utječe na prodaju i kupci počinju da sumnjaju da s nekretninom nešto nije u redu. Loši oglasi odbijaju kupce.

ESKLUZIVNA PRODAJA NEKRETNINE-2
ESKLUZIVNA PRODAJA NEKRETNINE-3

 

Vaša nekretnina mora zablistati kada je budemo prezentirali kupcima i investitorima na tržištu. Radi bolje uspješnosti nudimo usluge koje će vam pomoći da Vašu kuću ili stan zajedno spremimo za najboljeg kupca!

Uključuje radnje kao što su:

  • Generalno čišćenje interijera i eksterijera
  • Usluge majstora za uklanjanje nedostataka
  • Čišćenje okoliša, uređenje zelenila
  • Soboslikarski radovi, bojanje interijera/eksterijera.
  • Zamjena podnih obloga, pločica, parketa, laminata..

Profesionalnom prodajom te zastupanjem iz zajedničkog pothvata samo putem Inveska Pro, u konačnici za prodavatelja i poslovnog partnera, efekt će biti puno bolji nego da se nekretnina oglasila putem više agencija, jer ionako ako druga agencija potražuje takvu nekretninu, mi ćemo sigurno ostvariti suradnju zbog prodaje. Svima je u interesu da se nekretnina proda.

ESKLUZIVNA PRODAJA NEKRETNINE-4

Ekskluzivna prodaja nekretnina

Prednosti ekskluzivne prodaje su velike, ovo su samo neke od njih:

PROGRAM ZA PODIZANJE VRIJEDNOSTI

Nakon dubinske analize nekretnine i uvrštenja u Program za podizanje vrijednosti, dajemo prijedloge za optimalan stupanj renoviranja kojim bi podigli vrijednost nekretnine a istovremeno bio pogodan za prodavaoca. Renovirana i uređena nekretnina kao što je kuća ili stan dobiva na atraktivnosti i daleko bolje privlači kupce te ostvaruje prodavanost. Slobodno postavite upit o uvjetima. 

Ekskluzivna prodaja nekretnina je pravi izbor za vas ako:

ESKLUZIVNA PRODAJA NEKRETNINE-5

Izrada dubinske analize i isticanje vrijednosti same nekretnine te njenog potencijala na pravilan i informiran pristup prema zainteresiranim kupcima moguće je samo na ovakav način.
Ekskluzivnom prodajom filtriraju se kupci tako da već u bazi Inveska Pro postoji opsežan kompletan materijal o nekretnini koji će biti pravilno prezentiran kupcima. Takav kupac koji dolazi posjetiti nekretninu već zna o kakvoj se nekretnini radi, što rezultira visokoj uspješnosti prodaje. Kupce se ne dovodi radi reda samo, tek tako da se obiđe nekretnina. Na objekt donosimo samo kupce koji su pokazali ozbiljan interes za takvu nekretninu.

Uznemiravanje telefonskim pozivima i prečestim nesmislenim posjetima je putem ovakve prodaje svedena na minimum.  Samo pravilno prezentirana nekretnina naći će svog kupca kroz neko razumno vrijeme.

Ugovorom o generalnom zastupanju u zajedničkom pothvatu, prodavatelj se više ne mora zamarati i trošiti svoje vrijeme na prodaju nekretnine nuđenjem ili oglašavanjem na više mjesta, sve radnje preuzima Invesko Pro kao njegov poslovni partner i zastupnik. Pravilnom filtracijom te materijalnim i pravnim radnjama, maksimalno pospješujemo vrijednost i prodajnost nekretnine.

Real-estate agent showing house plans; Shutterstock ID 268567355; Purchase Order: -

Možemo Vam pomoći da kupite stan, kuću, zemljište po povoljnoj i konkurentnoj cijeni

Želite li kupiti nekretninu koja je kvalitetna a istovremeno ima povoljnu cijenu? Invesko Pro može Vam pomoći da ostvarite osjetne uštede. Istovremeno da za ponuđenu cijenu dobijete i adekvatnu kvalitetu.

Opišite nam slobodno kakvu nekretninu želite. Mi Vam možemo i želimo u tome pomoći.

ZATRAŽITE PONUDU!
ILI NAS JEDNOSTAVNO KONTAKTIRAJTE

    Dopušteni formati su: JPEG, JPG, PNG, WORD i PDF maksimalne veličine do 5MB
    (Molimo rezultat upišite u kolonu ispod da niste robot)