Scroll Top
OTKUP NEKRETNINA - kupujemo kuće, stanove zemljišta , poslovne prostore
INVESKO PRO KUPUJE
  • kuće, stanove, zemljišta
  • ostale nekretnine
  • poslovne prostore
invesko pro kupuje
Kupujemo kuće,
stanove, zemljišta,
poslovne prostore
Kako radimo?
9 (Demo)
Kupujemo nekretnine brzo i jednostavno

Proces putem kojeg kupujemo vašu nekretninu je brz i jednostavan. Zatražite neobaveznu ponudu koja uključuje besplatne konzultacije oko svih upita.

Ako vam naša ponuda za kupnju bude odgovarala dogovorit ćemo posjet da bi zajednički definirali sve uvjete. Ne morate se brinuti oko troškova i pravnog statusa vezanih uz nekretninu. Ponuda nije obvezatna. Slobodno se informirajte o vrijednosti vaše nekretnine. Uz ponudu dobivate i besplatne savjete.

Kako radimo? Invesko Pro kao kupac nekretnina pokrenut je s namjerom da prodavačima koji prodaju svoje stanove, kuće, zemljišta, poslovne prostore i ostalo pruži brzu, praktičnu i pouzdanu uslugu kupnje njihovih nekretnina koje bi inače oglašavali i prodavali mjesecima pa i duže.

Kako radimo?

Prodajte nekretninu u tri jednostavna koraka

Ekspress Cash ponuda

Zatražite ponudu

Jednostavno zatražite neobaveznu procjenu i ponudu za otkup nekretnina koje prodajete putem upitnika ili pozivom  na tel:  099 5000 900.

Dobivanje ponude

U roku 48 sati, nakon pregleda, poslat ćemo vam ponudu za otkup nekretnina i druge prodajne opcije koje možete izabrati. Ponuda je neobavezna.

Prihvaćanje ponude

Prihvaćanjem ponude, kupoprodaja nekretnine obavlja se brzo i sigurno. Isplata se vrši odmah. Sami odredite rokove za prodaju i ostale uvjete.

Zašto prodati svoju nekretninu Invesko Pro?

Prosječno vrijeme potrebno da se proda nekretnina putem klasičnih pristupa kao što bi bilo preko raznih agencija i oglasnika je od par mjeseci pa preko godine dana te i duže, s tim da je nekretnina cjenovno dobro pozicionirana.

Zato vlasnicima kuća, stanova, zemljišta, poslovnih prostora nudimo brži način prodaje. Jedan od načina je da obavite kupoprodaju nekretnine s nama i odmah. Isplata se vrši odmah.

Dinamika kupoprodaje ovisiti će o vašim potrebama, papirologiji, preseljenju i ostalim faktorima.

KAKO RADIMO 1
KAKO RADIMO 2
Prednosti usluge brze prodaje nekretnine

U Invesko Pro specijalizirani smo za brzu prodaju nekretnina i najučinkovitije smo rješenje za prodavače koji žele brzo prodati svoju nekretninu.

Ponosimo se svojom sposobnošću da možemo čitav proces kupnje Vaše nekretnine obaviti za samo 7 dana ako to želite i uvjeti dopuštaju.

Postoje mnoge prednosti korištenja naše usluge, ovo su neke od njih:

Želite bolju ponudu?

Prodaja putem Invesko Flex prodajne usluge

Ako vam se ne žuri prodati svoju nekretninu te vam vrijeme nije odlučujući  faktor ili vam ponuda nije odgovarala, želite li možda probati dobiti bolju ponudu? Možete pokušati prodaju putem nas tako da Vam pronađemo dobrog kupca ili investitora koji bi ponudio cijenu višu od uobičajene, to jest koja bi odgovarala Vama.

Prednosti koju ostvarujete ako prodajete putem Invesko Flex prodajne usluge

Žuri Vam se?

U svakom slučaju ako vam se žuri, uvijek možete koristiti Invesko Express Cash ponudu putem koje možete odmah prodati svoju nekretninu.

Možemo Vam pomoći da kupite stan, kuću, zemljište po povoljnoj i konkurentnoj cijeni

Želite li kupiti nekretninu koja je kvalitetna a istovremeno ima povoljnu cijenu? Invesko Pro može Vam pomoći da ostvarite osjetne uštede. Istovremeno da za ponuđenu cijenu dobijete i adekvatnu kvalitetu.

Opišite nam slobodno kakvu nekretninu želite. Mi Vam možemo i želimo u tome pomoći.

ZATRAŽITE PONUDU!
ILI NAS JEDNOSTAVNO KONTAKTIRAJTE

    Dopušteni formati su: JPEG, JPG, PNG, WORD i PDF maksimalne veličine do 5MB
    (Molimo rezultat upišite u kolonu ispod da niste robot)