Scroll Top
OTKUP NEKRETNINA - kupujemo kuće, stanove zemljišta , poslovne prostore
brze procjene i isplate
OTKUP KUĆA
  • Kupujemo kuće, ville…
brze procjene i isplate
OTKUP
KUĆA
Kupujemo kuće,
ville..

OTKUP KUĆA

Prodajte kuću u tri jednostavna koraka

Zatražite ponudu

Jednostavno zatražite neobaveznu procjenu i ponudu za otkup kuća koju prodajete putem upitnika ili nas nazovite na tel:  099 5000 900.

Dobivanje ponude

U roku 48 sati, nakon pregleda, poslat ćemo vam ponudu za otkup kuća i druge prodajne opcije koje možete izabrati. Ponuda je neobavezna.

Prihvaćanje ponude

Prihvaćanjem ponude, kupoprodaja kuće obavlja se brzo i sigurno. Isplata se vrši odmah. Sami odredite rokove za prodaju i ostale uvjete.

Kupujemo kuće brzo i jednostavno

OTKUP KUĆA-1
otkup kuća
Proces putem kojeg vršimo otkup kuća je brz i jednostavan. Zatražite neobaveznu ponudu za otkup kuća koja uključuje besplatne konzultacije oko svih upita. Ako vam naša ponuda za kupnju bude odgovarala dogovorit ćemo posjet da bi zajednički definirali sve uvjete. Slobodno se informirajte o vrijednosti vaše kuće. Invesko Pro kao kupac kuća pokrenut je s namjerom da prodavačima koji prodaju svoje stanove, kuće, zemljišta, poslovne prostore i ostalo pruži brzu, praktičnu i pouzdanu uslugu otkup kuća koje bi inače oglašavali i prodavali mjesecima pa i duže.
Prednosti usluge otkupa kuća
U Invesko Pro specijalizirani smo kao kupci za brzi otkup kuće koje nam se nude i najučinkovitije smo rješenje za prodavače koji žele brzo prodati svoju kuću. Ponosimo se svojom sposobnošću da možemo čitav proces kupnje to jest otkup kuća obaviti za samo par dana ako to želite i uvjeti dopuštaju.
otkup kuća
OTKUP KUĆA-3.
Zašto prodati svoju kuću Invesko Pro?

Prosječno vrijeme potrebno da se proda kuća putem klasičnih pristupa kao što bi bilo preko raznih agencija i oglasnika je od par mjeseci a često se produžuje preko godine dana pa i duže, s tim da je kuća cjenovno dobro pozicionirana. Taj rok je za mnoge prodavače jednostavno predug. Zato nudimo otkup kuća kao brži način prodaje. Jedan od načina je da obavite otkup kuće to jest kupoprodaju direktno s nama i odmah. Isplata se vrši odmah. Dinamika kupoprodaje kuće ovisit će o vašim potrebama, preseljenju i ostalim faktorima.

Otkup kuća

Prednosti koju ostvarujete ako prodajete kuću putem Invesko Flex prodajne usluge

Postoje mnoge prednosti korištenja naše usluge, a najočitija je brzina.

Brzom prodajom novac dobivate odmah. Na raspolaganju vam je u roku od 24h.

Veliko iskustvo s kupoprodajama daje nam stručnost za rješavanje najkompliciranijih postupaka kod otkupa kuća.

Nudimo pomoć i rješenja kod pravnih statusa, sporova, zatvaranja tereta, dugovanja, dioba, suvlasništva i ostalih stanja koje otežavaju prodaju to jest otkup kuća

Stanje kuće nije važno, kupujemo sve, od novogradnji pa do kuća za renoviranje.

Tražimo najbolje rješenje za vašu kuću, a sve u cilju što bržeg obavljanja kupoprodaje.

Želite bolju ponudu?

Prodaja putem Invesko Flex prodajne usluge

Ako vam se ne žuri prodati svoju kuću te vam vrijeme nije odlučujući  faktor ili vam ponuda nije odgovarala, želite li možda probati dobiti bolju ponudu za otkup kuće? Možete pokušati prodaju putem nas tako da Vam pronađemo dobrog kupca ili investitora koji bi ponudio cijenu za otkup kuće višu od uobičajene, to jest koja bi odgovarala Vama.

Prednosti koju ostvarujete ako prodajete kuću putem Invesko Flex prodajne usluge

KVALITETA I INOVATIVNOST

Naša prodajna usluga po kvaliteti nadmašuje sve ostale poznate sisteme prodaje. Objedinjuje sve pristupe , od pravnih pa do materijalnih a sve u svrhu postizanja povećane vrijednosti vaše kuće. Uređena kuća privlači kupce. Neuređena odbija.  U svakom slučaju ako vam se žuri, uvijek se možete koristiti Invesko Express Cash ponudom putem koje možete odmah obaviti otkup kuće to jest prodaju.

Možemo Vam pomoći da kupite stan, kuću, zemljište po povoljnoj i konkurentnoj cijeni

Želite li kupiti nekretninu koja je kvalitetna a istovremeno ima povoljnu cijenu? Invesko Pro može Vam pomoći da ostvarite osjetne uštede. Istovremeno da za ponuđenu cijenu dobijete i adekvatnu kvalitetu.

Opišite nam slobodno kakvu nekretninu želite. Mi Vam možemo i želimo u tome pomoći.

ZATRAŽITE PONUDU! ILI NAS JEDNOSTAVNO KONTAKTIRAJTE

    Dopušteni formati su: JPEG, JPG, PNG, WORD i PDF maksimalne veličine do 5MB
    (Molimo rezultat upišite u kolonu ispod da niste robot)