Scroll Top
OTKUP NEKRETNINA - kupujemo kuće, stanove zemljišta , poslovne prostore
brze procjene i isplate
OTKUP STANOVA
  • Kupujemo stanove, apartmane…
brze procjene i isplate
OTKUP
STANOVA
Kupujemo stanove, apartmane..

Otkup stanova

Prodajte svoj stan u tri jednostavna koraka

Zatražite ponudu

Jednostavno zatražite neobaveznu procjenu i ponudu za otkup stanova koje prodajete putem upitnika ili nas nazovite na tel:  099 5000 900.

Dobivanje ponude

U roku 48 sati, nakon pregleda, poslat ćemo vam ponudu za otkup stanova i druge prodajne opcije koje možete izabrati. Ponuda je neobavezna.

Prihvaćanje ponude

Prihvaćanjem ponude, kupoprodaja stana obavlja se brzo i sigurno. Isplata se vrši odmah. Sami odredite rokove za prodaju i ostale uvjete.

Kupujemo stanove brzo i jednostavno

otkup stanova 3
otkup stanova

Proces putem kojeg kupujemo vaš stan je brz i jednostavan. Zatražite neobaveznu ponudu koja uključuje besplatne konzultacije oko svih upita. Ako vam naša ponuda za kupnju stana bude odgovarala dogovorit ćemo posjet da bi zajednički definirali sve uvjete. Slobodno se informirajte o vrijednosti vašeg stana. Invesko Pro kao kupac stanova pokrenut je s namjerom da prodavačima koji prodaju svoje stanove, kuće, zemljišta, poslovne prostore i ostalo pruži brzu, praktičnu i pouzdanu uslugu otkup stanova koje bi inače oglašavali i prodavali mjesecima pa i duže.

Prednosti usluge otkup stanova

Invesko Pro je specijalizirani kupac za brzi otkup stanova koji nam se nude i najučinkovitije smo rješenje za prodavače koji žele brzo prodati svoj stan. Ponosimo se svojom sposobnošću da možemo čitav proces kupnje to jest otkup stana obaviti za samo par dana ako to želite i uvjeti dopuštaju.

otkup stanova 4
otkup stanova
Zašto prodati svoj stan Invesko Pro?

Prosječno vrijeme potrebno da se proda stan putem klasičnih pristupa kao što bi bilo preko raznih agencija i oglasnika je od par mjeseci a često se produžuje preko godine dana pa i duže, s tim da je stan cjenovno dobro pozicioniran. Taj rok je za mnoge prodavače jednostavno predug. Zato nudimo otkup stanova kao brži način prodaje. Jedan od načina je da obavite otkup stana to jest kupoprodaju direktno s nama i odmah. Isplata se vrši odmah. Dinamika kupoprodaje stana ovisit će o vašim potrebama, preseljenju i ostalim faktorima.

Otkup stanova

Prednosti koju ostvarujete ako prodajete stan putem Invesko Flex prodajne usluge

Postoje mnoge prednosti korištenja naše usluge, a najočitija je brzina.

Brzom prodajom novac dobivate odmah. Na raspolaganju vam je u roku od 24h.

Veliko iskustvo s kupoprodajama daje nam stručnost za rješavanje najkompliciranijih postupaka kod otkupa stanova.

Nudimo pomoć i rješenja kod pravnih statusa, sporova, zatvaranja tereta, dugovanja, dioba, suvlasništva i ostalih stanja koje otežavaju prodaju to jest otkup stana.

Stanje stana nije važno, kupujemo sve, od novogradnji pa do stanova za renoviranje.

Tražimo najbolje rješenje za vaš stan, a sve u cilju što bržeg obavljanja kupoprodaje.

Želite bolju ponudu?

Prodaja putem Invesko Flex prodajne usluge

Ako vam se ne žuri prodati svoj stan te vam vrijeme nije odlučujući  faktor ili vam ponuda nije odgovarala, želite li možda probati dobiti bolju ponudu za otkup stana? Možete pokušati prodaju putem nas tako da Vam pronađemo dobrog kupca ili investitora koji bi ponudio cijenu za otkup stana višu od uobičajene, to jest koja bi odgovarala Vama.   

Prednosti koju ostvarujete ako prodajete stan putem Invesko Flex prodajne usluge

KVALITETA I INOVATIVNOST

Naša prodajna usluga po kvaliteti nadmašuje sve ostale poznate sisteme prodaje. Objedinjuje sve pristupe, od pravnih pa do materijalnih a sve u svrhu postizanja povećane vrijednosti vašeg stana. Uređen stan privlači kupce. Neuređen odbija.  U svakom slučaju ako vam se žuri, uvijek se možete koristiti Invesko Express Cash ponudom putem koje možete odmah obaviti otkup stana to jest prodaju.

Možemo Vam pomoći da kupite stan, kuću, zemljište po povoljnoj i konkurentnoj cijeni

Želite li kupiti nekretninu koja je kvalitetna a istovremeno ima povoljnu cijenu? Invesko Pro može Vam pomoći da ostvarite osjetne uštede. Istovremeno da za ponuđenu cijenu dobijete i adekvatnu kvalitetu.

Opišite nam slobodno kakvu nekretninu želite. Mi Vam možemo i želimo u tome pomoći.

ZATRAŽITE PONUDU! ILI NAS JEDNOSTAVNO KONTAKTIRAJTE

    Dopušteni formati su: JPEG, JPG, PNG, WORD i PDF maksimalne veličine do 5MB
    (Molimo rezultat upišite u kolonu ispod da niste robot)