Scroll Top
OTKUP NEKRETNINA - kupujemo kuće, stanove zemljišta , poslovne prostore

Blog o nekretninama

OTKUP KUĆE ZA ODMOR

Smatrate da vam je iznajmljivanje kuće turistima dosadilo ili jednostavno imate druge poslove i obaveze zbog kojih se više ne možete baviti kućom i njenim održavanje? Onda vam je najbolja opcija da nam kuću ponudite na nekoj od naših stranica putem upitnika za otkup kuće za odmor to jest njenu prodaju.

Pravovremeni otkup kuće za odmor riješit će vas problema mukotrpne samostalne prodaje i oglašavanja. Zašto se mučiti s prodajom kad se kuća može jednostavnije i brže prodati putem ove usluge. Otkup kuće za odmor je usluga namijenjena onima koji cijene svoje vrijeme te im obaveze koje imaju ne dopuštaju da se samostalno iskušavaju u prodaji kuće.

Kad prodajete kuću ili je namjeravate prodavati, najbolje vam je na vrijeme napraviti neke pripreme vezanu uz otkup kuće za odmor to jest pripremiti je za prodaju. To bi podrazumijevalo određene radnje vezane uz uređenje i pripremu dokumentacije.

 

Vizualno uređenje značilo bi čišćenje i uklanjanje vidljivih nedostataka. Ako kuća nije dugo bojana trebalo bi obaviti soboslikarske radove, ukloniti vlagu, očistiti stolariju, izbaciti namještaj koji ima istrošen izgled te očistiti ostali namještaj.

Invesko Pro kupuje kuće u bilo kakvom stanju tako da ako se odlučite na otkup kuće za odmor putem nas onda vas uređenje i dotjerivanje kuće ne mora brinuti. Brigu oko dotjerivanja Invesko Pro preuzima na sebe. Tako štedite svoje vrijeme i novac. Nakon pregleda kuće napravit ćemo vam informativnu ponudu. Ako vam ona bude odgovarala kupoprodaja se može obaviti u roku od 48h ako dokumentacija i ostali faktori to dopuštaju. Ako je potrebno napraviti etažiranje, parceliranje, energetski certifikat ili legalizirati pojedine dijelove i neke druge faktore mogli bi malo produžiti kupoprodaju ovisno koji o navedenih faktora je aktualan. Dakako, otkup kuće za odmor možemo obaviti i s nekim pravnim nedostacima, ovisno o kojim se radi. Sve u svemu, imamo fleksibilne radnje koje idu u prilog prodavatelju a koje ga rješavaju briga i razmišljanja kako riješiti neka stanja koja ga brinu prije same prodaje.

ZATRAŽITE PONUDU! ILI NAS JEDNOSTAVNO KONTAKTIRAJTE

    Dopušteni formati su: JPEG, JPG, PNG, WORD i PDF maksimalne veličine do 5MB
    (Molimo rezultat upišite u kolonu ispod da niste robot)