Scroll Top
OTKUP NEKRETNINA - kupujemo kuće, stanove zemljišta , poslovne prostore
JAMSTVO SIGURNOG ULAGANJA
KUPUJETE KUĆU, STAN
ILI ZEMLJIŠTE?
KUPUJETE KUĆU,
STAN ILI
ZEMLJIŠTE?
Tražite nekretninu po dobroj cijeni?

Ako tražite dom za život ili kao investicijsku nekretninu po povoljnim i atraktivnim cijenama, Invesko Pro može vam u tome pomoći. Imamo nekretnine svih raspona, od novih novosagrađenih, mlađih i starijih nekretnina u savršenom stanju, pa do onih kojima je potrebno uređenje, od manjih kozmetičkih pa do većih popravaka i adaptacija. Kao kupac nekretnine u Invesko Pro ne plaćate nikakvu proviziju.

Tražite kuću ili stan po dobroj cijeni?
Zanimaju vas nekretnine koje treba urediti ili renovirati?

Investitori koji su partneri Invesko Pro imaju u ponudi nekretnine kojima je potrebno manje ili više dotjerivanja po atraktivnim cijenama. Mnoge od tih nekretnina biti će ponuđene putem Invesko Pro kupcima koji potražuju stan, kuću, zemljište ili poslovni prostor prema postavljenim upitima za određenu nekretninu. Slobodno nas kontaktirajte i napravite rezervaciju.

Kupujem nekretninu
Korištenjem usluge Kupujem nekretninu kupac koji je zainteresiran za kupnju ili iskaže interes za kupnju određene nekretnine u budućnosti ostvaruje puno prednosti upitom i predbilježbom to jest ako iskaže interes. Npr, ako kupujem nekretninu odmah ili kroz neko buduće vrijeme Invesko Pro može ponuditi točno ono što kao kupac tražim i po cijeni koja mi odgovara. Kada kupujem nekretninu, dobit ću ponude i opcije namijenjene meni kao kupcu koje sam iskazao. Ponude nisu obavezne, ne uvjetuju automatski i kupnju.

Kontaktirajte nas i

Možemo Vam pomoći da kupite stan, kuću, zemljište po povoljnoj i konkurentnoj cijeni

Želite li kupiti nekretninu koja je kvalitetna a istovremeno ima povoljnu cijenu? Invesko Pro može Vam pomoći da ostvarite osjetne uštede. Istovremeno da za ponuđenu cijenu dobijete i adekvatnu kvalitetu.

Opišite nam slobodno kakvu nekretninu želite. Mi Vam možemo i želimo u tome pomoći.

ZATRAŽITE PONUDU!
ILI NAS JEDNOSTAVNO KONTAKTIRAJTE

    Dopušteni formati su: JPEG, JPG, PNG, WORD i PDF maksimalne veličine do 5MB
    (Molimo rezultat upišite u kolonu ispod da niste robot)