Scroll Top
OTKUP NEKRETNINA - kupujemo kuće, stanove zemljišta , poslovne prostore

Blog o nekretninama

OTKUP STANA I APARTMANA

Otkup stana i apartmana

Odlučili ste da vam je iznajmljivanje stana turistima ili podstanarima dosadilo ili jednostavno imate druge poslove i obaveze zbog kojih se više ne možete baviti stanom ili apartmanom te njegovim održavanjem? Onda vam je najbolja opcija da nam stan ili apartman ponudite na nekoj od naših stranica putem upitnika za otkup stana i apartmana to jest za njegovu prodaju.

Pravovremeni otkup stana i apartmana riješit će vas problema mukotrpne samostalne prodaje i oglašavanja. Zašto se mučiti s prodajom kad se stan ili apartman može jednostavnije i brže prodati putem ove usluge. Otkup stana i apartmana je usluga namijenjena onima koji cijene svoje vrijeme te imaju obaveze koje im ne dopuštaju da se samostalno iskušavaju u prodaji stana ili apartmana.

Proces prodaje stana ili apartmana zahtjeva neke predradnje prije same prodaje. Najbolje vam je na vrijeme napraviti pripreme vezane uz otkup stana i apartmana to jest pripremiti ih za prodaju. To bi podrazumijevalo određene radnje vezane uz uređenje i pripremu dokumentacije.

Vizualno uređenje značilo bi čišćenje i uklanjanje vidljivih nedostataka. Ako stan ili apartman nije dugo bojan, trebalo bi obaviti soboslikarske radove, ukloniti vlagu, očistiti stolariju, izbaciti namještaj koji ima istrošen izgled te očistiti ostali namještaj.

Invesko Pro kupuje stanove i apartmane u bilo kakvom stanju, tako da ako se odlučite na otkup stana ili apartmana putem nas onda vas uređenje i dotjerivanje stana ne mora brinuti. Brigu oko dotjerivanja Invesko Pro preuzima na sebe. Tako štedite svoje vrijeme i novac.

Nakon pregleda stana napravit ćemo vam informativnu ponudu. Ako vam ona bude odgovarala kupoprodaja se može obaviti u roku od 48h ako dokumentacija i ostali faktori to dopuštaju. Ako je potrebno napraviti etažiranje, parceliranje, energetski certifikat ili legalizirati pojedine dijelove i neke druge faktore, to bi moglo vremenski malo produžiti kupoprodaju stana, ovisno koji o navedenih faktora je aktualan.

ZATRAŽITE PONUDU! ILI NAS JEDNOSTAVNO KONTAKTIRAJTE

    Dopušteni formati su: JPEG, JPG, PNG, WORD i PDF maksimalne veličine do 5MB
    (Molimo rezultat upišite u kolonu ispod da niste robot)