Scroll Top
OTKUP NEKRETNINA - kupujemo kuće, stanove zemljišta , poslovne prostore

Blog o nekretninama

OTKUP GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA

Otkup građevinskog zemljišta

Odlučili ste prodati svoje građevinsko zemljište jer ne želite na njemu ništa graditi ili jednostavno imate druge poslove i obaveze zbog kojih se više ne možete baviti građevinskim zemljištem i njegovim održavanjem? Onda vam je najbolja opcija da nam građevinsko zemljište ponudite na nekoj od naših stranica putem upitnika za otkup građevinskog zemljišta ili nas jednostavno nazovete.

Pravovremeni otkup građevinskog zemljišta riješit će vas problema mukotrpne samostalne prodaje i oglašavanja. Zašto se mučiti s prodajom kad se građevinsko zemljišta može jednostavnije i brže prodati putem ove usluge. Otkup građevinskog zemljišta je usluga namijenjena onima koji cijene svoje vrijeme te imaju obaveze koje im ne dopuštaju da se samostalno iskušavaju u prodaji građevinskog zemljišta.

Proces prodaje građevinskog zemljišta zahtjeva neke predradnje prije same prodaje. Najbolje vam je na vrijeme napraviti pripreme vezane uz otkup građevinskog zemljišta to jest pripremiti ih za prodaju. To bi podrazumijevalo određene radnje vezane uz uređenje i pripremu dokumentacije.

Vizualno uređenje značilo bi čišćenje i uklanjanje nepotrebnih stvari ako su iste na njemu. U slučaju da građevinsko zemljište nije dugo košeno trebalo bi obaviti radove za košnji zelenila, ukloniti grmove, očistiti prilazne puteve, izbaciti stvari koje tamo ne pripadaju.

Invesko Pro kupuje građevinska zemljišta u bilo kakvom stanju, tako da ako se odlučite na otkup građevinskog zemljišta putem nas, onda vas uređenje i dotjerivanje građevinskog zemljišta ne mora brinuti. Brigu oko dotjerivanja Invesko Pro preuzima na sebe. Tako štedite svoje vrijeme i novac.

Nakon pregleda građevinskog zemljišta napravit ćemo vam informativnu ponudu. Ako vam ona bude odgovarala kupoprodaja se može obaviti u roku od 48h, to jest ako dokumentacija i ostali faktori to dopuštaju. Ako je potrebno napraviti parceliranje, spajanje ili razdvajanje pojedinih dijelova i neke ostale faktore, to bi moglo vremenski malo produžiti kupoprodaju građevinskog zemljišta, ovisno koji o navedenih faktora je aktualan.

Otkup građevinskog zemljišta

ZATRAŽITE PONUDU! ILI NAS JEDNOSTAVNO KONTAKTIRAJTE

    Dopušteni formati su: JPEG, JPG, PNG, WORD i PDF maksimalne veličine do 5MB
    (Molimo rezultat upišite u kolonu ispod da niste robot)